Healing och Välmående

Healing och Välmående

Hejsan hoppsan bloggen!

Här kommer ett inlägg om healing och välmående, jag känner att det kan vara bra att lyfta ämnen som kan hjälpa människor på en bättre väg. Healing är därför dagens ämne och det är ett spännande sådant, eftersom att man aldrig riktigt vet vad man får. Jag har gått på healing i Trollhättan flera gånger och det är olika känslor efter varje gång, men oftast känner jag en positiv energi när jag lämnar efter ett healingbesök. Det har för mig alltid varit viktigt att fokusera på mitt välmående och det började redan i unga dagar när jag inte mådde så bra och flyttades runt mellan fosterfamiljer i Trollhättan, men jag har gjort vad jag kunnat och därmed kommit på bättringsvägen. Jag kommer inte sitta här och klaga över min situation i unga dagar, det finns människor som har haft det betydligt värre men ingen förtjänar att må dåligt utan anledningen. Därför är det viktigt att man tar hand om sig själv och gör något åt saken när man mår dåligt. Med healing får jag kontakt med människor som jag har förlorat och sorgligt nog så är det ett gäng, men jag är glad att jag fortfarande kan ta del av deras visdom och budskap. Healing kanske är rätt väg för dig, men det är svårt att tala om med tanke på att alla människor är olika och därför reagerar annorlunda. Vad som däremot är säkert är att du omöjligt kan veta om någonting utan att först testa det, jag ser ingen anledning till att ni inte ska prova på healing. Det tar oftast inte mer än en gång att märka om det är något som man kan tänka sig göra igen. I slutändan är det viktigaste att man gör någonting som man mår bra av, sen om det är healing eller något annat spelar inte så stor roll!


Kommentarer är stängda.