Healing i Kungsbacka

Healing i Kungsbacka

Hallå där ute!

Det är måndag och därför har det blivit dags för att få lite healing och massage. Jag är en väldigt punktligt person som gillar att ha saker och ting planerat, gärna så att det blir rutiner. Varannan torsdag så har jag tvättid och på söndagar så är det alltid städning av lägenheten i Kungsbacka. Angående healing så har jag bokat in den sista måndagen var tredje månad, då har lönen kommit och jag känner ännu inte något behov av att gå oftare på varken healing eller massage. Jag är en person baserar all min tro på vetenskapen och därför kan det tyckas lite konstigt att jag springer på healing emellanåt. Andlighet och vetenskap kan ses som varandras motsatser men det är en självklarhet att vår jord besitter på energi som vi inte vet om. Hur man kommer åt den energin är något som fortfarande kan tyckas lite luddigt i min hjärna, men så länge healing bidrar positivt till mitt liv så kommer jag att fortsätta med det. Någonstans måste man faktiskt särskilja sina vetenskapliga teorier med sitt välmående, allting som får en att må bra kan inte bevisas likt allting som är dåligt inte går att bevisa. Det här med slumpen tror jag däremot inte på, jag hör ofta folk på gatorna i Kungsbacka prata om tur och så vidare. Tur finns absolut när det kommer till att vinna på lotto och så vidare men inte annars. Det finns alldeles för många vetenskapliga faktorer som spelar in för att något som slumpen och tur ska kunna existera, men den diskussionen tar vi en annan gång. Nu måste jag göra mig i ordning så att jag kan lämna mitt jobb för att åka till Kungsbacka och få healing. Ni får ha en fortsatt trevlig måndag och ta det lugnt där ute!


Kommentarer är stängda.