Tankar om healing som kompletterande jobb

Tankar om healing som kompletterande jobb

Hejsan på er alla vackra ljussjälar

Utöver mitt vanliga jobb så hjälper jag även människor med healing. Jag gick en kurs i det i Luleå för att par år sedan och det var verkligen något jag är tacksam för att jag gjorde. Jag har kunnat hjälpa både mig själv och andra med healing efter det. Även om det inte är min huvudsakliga sysselsättning så är det något jag trivs med och det känns alltid så bra att få hjälpa andra att må bra. Det kan vara allt från att lindra spänningshuvudvärk till att det gör att man sover bättre om natten. Man kan rensa bort stress och oro och släppa på blockeringar så att kroppen kan fungera mer optimalt och läka sig själv bättre.

Nu gör jag det mer som en hobby eller bisyssla men det skulle vara roligt att jobba mer med det längre fram. Det jag tycker är skönt med att ha det på det här sättet är att jag vet att jag inte ledsnar utan tycker alltid att det är roligt och givande. Samtidigt finns ingen stress eller press eftersom det inte är på det jag får min huvudsakliga inkomst. Jag behöver inte jaga nya kunder eller klienter utan jag hjälper de som jag träffar och som vill ha min hjälp.

Mitt vanliga jobb är kanske inte lika givande på det sättet men det ger mycket trygghet och därför är jag tacksam att jag har det. Så kan jag göra healing när jag känner att jag vill göra något som liksom känns mer viktigt och värdefullt eller hur man kan förklara det. Det är skönt att ha den balansen och få de olika utbytena från två olika jobb, det kompletterar varann så bra. Apropå jobb så måste jag jobba vidare nu men jag önskar dig en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.